LONDON BABY!

Okej, nu är det ju cirka två månader evigheter sen jag kom hem från London så det är minst sagt dags att lägga upp lite bilder!
 
Lyfte från Arlanda supertidigt på morgonen och landade därför runt nio i London. Tog mig till vandrarhemmet och mötte upp Tess med vänner! Vi checkade in, lämnade väskorna och begav oss sedan in mot stan.
 
Bodde inte speciellt centralt men i ett jättemysigt område med ett tempel och fina radhus/villor.
Som riktiga turister åkte vi först till Big Ben och Westminister Abbey, lite sevärdheter var vi ju tvungna att titta på! Dessutom togs en gruppbild på taggade gänget - dvs. vi!
Resten av förmiddagen promenerade vi mest runt. Shoppade lite på Boots, åt lunch på en pub, kollade in Buckingham Palace och njöt av det varma vädret i Hyde park. Runt tre någongång tog vi tunnelbanan till Covent Garden.
Såg spännande arkitektur och kollade i småbutiker men började bli ganska trötta vid det här laget. 
Men ingen trötthet som inte kan botas med en kopp kaffe. Sagt och gjort, vi tog en fika och gick sedan vidare mot det underbara stället ovan. En liten gömd pärla!
 
Efter att ha stoppat på Sainsburys för att köpa middag så åkte vi bara direkt till hostelet på kvällen. Var så. Himla. Trött. Vi alla hade varit vakna i mer än 24h vid detta laget och somnade snabbt i våra sängar. Slut på dag ett!
Vardagligt | | Kommentera
Upp